Het Dorp 58, 5384 MC Heesch  |  + 31 (0)412 20 28 49

HANEGRAAF KEUKENS

Ton Hanegraaf werkt al 14 jaar als verkoopadviseur en heeft zodoende een enorme lading kennis en ervaring. Rosan Hanegraaf heeft, naast ervaring als verkoopadviseur keukens, ook een creatieve opleiding afgerond die naadloos aansluit op het interieurwezen. Samen streven zij naar een totaal concept dat de klant vanaf het eerste moment gehoord wordt.

"De passie die ik heb voor interieur en ondernemen wordt gedreven door de wil naar onafhankelijkheid. Naar mijn mening krijg ik op deze manier de kans om niet geremd te worden door regels en kan ik mij volledig concentreren op het uitwerken van een ontwerp waar de klant zich helemaal in kan vinden." - Rosan Hanegraaf

"THINKING OUT OF THE BOX KRIJGT EEN GEHEEL NIEUWE DIMENSIE WANNEER U BIJ ONS BINNEN STAPT."

"Al jaren kijk ik voor mijn gevoel vanaf de zijlijn naar de ontwikkelingen in keukenland. Al die jaren zie ik hoe het wel én hoe het niet moet. Ik ben ervan overtuigd dat ik door deze kennis en creativiteit een totaalconcept kan neerleggen die naadloos aansluit op de wensen van de klant." - Ton Hanegraaf

Ton en Rosan Hanegraaf zijn twee individuen met een eigen stijl en visie, maar samen gecombineerd vormen zij een ijzersterk duo waarbij de klant centraal staat. Door hun kwaliteiten te bundelen is er een concept gecreëerd dat kwaliteit boven kwantiteit stelt. Hun visie is dat beetje extra: luisteren naar de klant, inlevingsvermogen, kennis & precisie en een unieke creativiteit.

ONZE WERKWIJZE

Vandaag de dag draait alles om kwaliteit, niet alleen het product dat wordt aangeboden, maar alle niveaus moeten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen: van de eerste kennismaking tot het eerste kopje koffie dat wordt gedronken in uw nieuwe keuken, Hanegraaf Keukens streeft in het gehele proces naar perfectie. Een beleving is niet alleen een mooi plaatje, dat is het volledige vertrouwen. Hanegraaf Keukens denkt met u mee tot in het kleinste detail.

HET PROCES
Tegenwoordig is uw keuken een verlengstuk van uw identiteit, het drukt uw levensstijl uit. Des te belangrijk is het om niet meer alleen te kijken naar uitstraling, maar ook naar uw levensstijl. Moet uw hele gezin er zijn draai in vinden, of is het belangrijk dat u 's morgens een snelle boterham kan eten zonder de tafel te hoeven dekken? Welke sfeer wilt u dat het uitstraalt? Samen met u wordt er gekeken naar de basis van uw levensstijl, Door oprechte interesse en gerichte vragen komt er uiteindelijk een ontwerp tot stand dat feilloos aansluit op uw dagelijkse ritueel en uitschieters kan incasseren.