Bij mensen thuis

De daadwerkelijke sfeer van een keuken proef je pas echt bij de mensen thuis! We nemen je dan ook graag mee bij een kijkje achter de deur van onze klanten. Smaken zijn er om te verschillen; en dat is maar goed ook! We laten je met veel plezier de verschillende smaken van onze klanten zien. Geen showroomfoto’s maar de weergave van échte keukens in échte huizen! Een letterlijk kijkje in de keuken. Veel inspiratieplezier!

ZOVEEL MENSEN ZOVEEL WENSEN

  • Echte keukens

  • Smaken verschillen

  • Laat je inspireren

Moderne keuken

Een moderne keuken bestaat vaak uit strakke lijnen en vierkante vormen. Met een moderne keuken creëer je een strakke, tijdloze setting in je huis.
Kleuren als zwart, wit en grijs zijn vaak terug te vinden in moderne keukens. Opzoek naar een moderne keuken? Hanegraaf Keukens helpt jou
graag met het vinden van jouw droom keuken.

HEESCH

AALSMEER

ROSMALEN

VINKEL

VEGHEL

HEESCH

Landelijke keuken

Een landelijke staat bekend om een warme en klassieke uitstraling. In een landelijke keuken wordt voornamelijk gebruik gemaakt van materialen zoals
hout en natuurlijke kleuren. Wij helpen je graag verder met het vinden van jou landelijke droomkeuken.

HEESCH

LITH

HEESCH

GEFFEN

DREUMEL

HEESCH

Industriële keuken

Onze industriële keukens kenmerken zich door ruimte, grovere materialen en een stoere uitstraling. Een keuken met industriële elementen kan goed worden
gecombineerd met moderne elementen. Op zoek naar een keuken met industriële uitstraling? Dan ben je bij Hanegraaf Keukens aan het juiste adres.

HEESCH

VEGHEL

HEESCH

Bijkeukens

Een bijkeuken is een waardevolle toevoeging aan je woning. Door de huidige interieurtrend mag deze ruimte ook zijn aandacht krijgen. Het is een verlengstuk voor huishoudelijke taken of extra opslag. Er zijn zo veel (maatwerk) mogelijkheden en creatieve indelingen te bedenken, zodat deze precíes bij jouw stijl en wensen past. Op zoek naar een efficiënte en stijlvolle bijkeuken? Dan ben je bij Hanegraaf Keukens aan het juiste adres.

LITHOIJEN

VEGHEL

HEESCH

Garderobekasten

Op zoek naar een persoonlijke en stijlvolle garderobekast bij binnenkomst of juist voor de slaapkamer? Een kledingstijl welke je omarmt verdient een garderobekast die qua uitstraling past bij jouw persoonlijke stijl. Een garderobekast is ruimtebesparend, efficiënt en beschermt je kleding. Ook over een lichtplan kunnen we meedenken. Enthousiast geworden? Laat onze adviseurs meedenken en kom samen tot verrassende mogelijkheden. Opgeruimd staat netjes, toch?

HEESCH

Maatwerk

Het doorvoeren van de stijl van je keuken naar de rest van je interieur creëert een gevoel van harmonie en eenheid in je huis. Het zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende ruimtes en maakt van je huis een samenhangend geheel. Door maatwerk en een visuele verbinding tussen ruimtes toe te passen zijn de mogelijkheden voor je interieur eindeloos. Denk aan tv- en wandmeubels, maar ook je spelletjeskast of kantoorartikelen. Laat je inspireren in onze showroom voor decoratieve elementen voor de aankleding van je leefruimten.

HEESCH

BIERLOKAAL

TOILET

TOILET

HEESCH

Vlogs

Wij vinden het leuk om jullie te inspireren en mee te nemen in hetgeen dat Hanegraaf Keukens bezig houdt. Om deze reden hebben wij blogs gemaakt. Hier lees je de leukste nieuwtjes, delen we tips m.b.t. keukens en inspireren we jou met de nieuwste trends.

AMARE

BIERLOKAAL

FRONTENPLEIN

LATRINA

VIRTUTIS

OPTO OPTARA

FAMILIA

POTUS

LIBERI

BEATUS

CONIUNCTI