EEN NIEUWE KEUKEN KOPEN

De keuken is een verlengstuk van je identiteit, het drukt een levensstijl uit. Des te belangrijk is het om niet meer alleen te kijken naar uitstraling, maar ook naar je levensstijl.

Moet het hele gezin er zijn draai in vinden, of is het belangrijk dat je 's morgens een snelle boterham kan eten zonder de tafel te hoeven dekken? Welke sfeer wil je dat het uitstraalt? Samen wordt er gekeken naar de basis, door oprechte interesse en gerichte vragen komt er uiteindelijk een ontwerp tot stand dat feilloos aansluit op je dagelijkse ritueel.

De persoonlijke aandacht die je daarbij kunt verwachten is uniek in de keukenbranche.
We nemen alle tijd voor je. Het doel is die kwaliteits droomkeuken. Moeten we daarvoor een keer buiten de reguliere openingstijden afspreken? Of misschien wel bij je thuis? Geen probleem! We stellen ons graag flexibel op. 

ORIËNTEREN & AFSPRAAK MAKEN

Kom gerust eerst eens langs om je te oriënteren of bel direct naar 0412-202849 en maak dan een afspraak. Passen de reguliere openingstijden je niet? Geen probleem, we zijn bereid hiervan af te wijken!

DE AFSPRAAK

Naast de praktische zaken zoals afmetingen van de ruimte, leidingwerk etc kijken we vooral naar je wensen en levensstijl. Op basis van een prettig gesprek stellen we die droomkeuken voor je samen in een prachtig 3D ontwerp. Niet goed? Geen probleem, we gaan net zo lang door tot dat het wel goed is!

LEVERTIJD

Mocht het ontwerp helemaal naar wens zijn dan gaan we de keuken voor je bestellen. Voor jou betekent dit even wachten. Ongeveer 3 maanden maar de levertijden gaan altijd in overleg. 

MONTAGE

Echte vakmannen komen je keuken op de afgesproken datum monteren en streven naar een prachtig eindresultaat. Meehelpen is niet nodig, een kopje koffie misschien wel. Graag horen we daarna of dat je tevreden bent met het eindresultaat. Natuurlijk nemen we daarover nog even contact met je op!