KEUKEN COLLECTIE

Kleuren & Materialen

De witte keuken is nog steeds één van de meest gekozen kleuren. Wit is tijdloos maar op dit moment zien we steeds meer natuurlijke kleuren en materialen. Denk aan houtlook, in zwart of bruin of een betonlook of marmerlook die niet van echt zijn te onderscheiden! Je kiest uit bijna 100 verschillende kleuren waarbij we je natuurlijk graag helpen.


Daarbij je nog de keuze uit een matte afwerking of hoogglans uitwerking. Een belangrijke keuze voor de uitstraling van je keuken maar waar je misschien al een voorkeur voor hebt..?

Het keukenblad

Je keukenblad moet in klaar niet alleen mooi combineren met de rest van je keuken en bijvoorbeeld je vloer. De materiaaleigenschappen zijn ook van belang bij het kiezen van keukenblad. Hieronder de vier keukenbladen waaruit je kiest. 

Graniet

Graniet

Ieder granieten keukenblad is een uniek natuurlijk product van een extreem hard gesteente! Krasbestendig en zeer eenvoudig schoon te maken. 

Composiet

Composiet

Composiet is een industrieel vervaardigd steenachtig materiaal. Een werkblad van composiet is leverbaar in een ongeëvenaard groot scala aan kleuren en uitvoeringen. 

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is praktisch in het onderhoud. De bladen zijn verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat je altijd een werkblad vindt dat past bij je interieur en smaak ‒ én budget.

Keramiek

Keramiek

Keramiek heeft zeer praktische eigenschappen en de keukenbladen volgen altijd de trends. Denk aan een uitstraling van roest, marmer of beton. 

Hardsteen

Hardsteen

Belgisch hardsteen is jonger en minder hard dan graniet. Putjes in Belgisch hardsteen geven het aanrechtblad een 'roffelig' en doorleefd uiterlijk.

Marmer

Marmer

Marmer is weer helemaal terug in de keuken! Geef je keuken een exclusieve en klassieke uitstraling met een marmer keukenblad. 

Keukenapparatuur

Keukenapparaten ontwikkelen zich continu. Bij de keuze van een merk of type apparaat kijken we niet alleen naar het budget maar bepalen we op basis van je voorkeuren, gezinssamenstelling, keukenontwerp, etc. de juiste apparatenset.

Heb je bijvoorbeeld al die ovenfuncties wel nodig? Welke apparaten passen mooi in één lijn in een kastenwand? Welk merk is kwalitatief het beste of heeft bijvoorbeeld een kookplaat inclusief afzuiging? Met dit assortiment keukenapparatuur zijn we ervan overtuigd dat we je altijd passende apparaten kunnen bieden waarmee je jarenlang kookplezier ervaart!