Over ons

Het verhaal van Hanegraaf Keukens is het verhaal van Ton en Rosan Hanegraaf; twee keukenliefhebbers die verliefd werden op keukens én op elkaar!

Ton en Rosan leren elkaar kennen wanneer ze beiden werkzaam zijn in de keukenbranche. De vonk springt over, ze trouwen, krijgen hun eerste kindje en dromen samen van hun eigen keukenzaak. Een bedrijf waar ze hun gasten kunnen meenemen in een inspirerende wereld van lekker koken en je echt thuis voelen. Niet een standaard keukenshowroom dus!  In 2017 is het zover. Bijna in de achtertuin van hun woning in Heesch, vinden Ton en Rosan het pand waar ze hún ‘Hanegraaf Keukens’ kunnen starten. Het jonge gezin gaat aan de slag!

Tijdens de opstart blijkt al dat Hanegraaf Keukens niet zomaar een keukenzaak is. Nog voor de showroom geopend is, vinden de eerste families hun weg al naar Ton en Rosan. Aan hun gezellige eetkamertafel worden de tekeningen van de kinderen aan de kant geschoven, de koffie wordt gezet en Ton en Rosan ontvangen hun gasten. De eerste keukens krijgen -thuis bij Ton en Rosan- vorm tijdens persoonlijke gesprekken over wensen, verwachtingen en keukendromen. En zo blijft het ook na de opening in 2018; de eetkamertafel wordt verruild voor een fijne plek in de showroom, de persoonlijke touch is nog steeds kenmerkend voor de aanpak van Hanegraaf Keukens. Er is een klik met iedere klant! Je voelt er je thuis!

In veel woningen maakt inmiddels een ‘Hanegraaf’ onderdeel uit van het thuisgevoel. Echt iets om trots op te zijn!

Contact opnemen